Ibra elárulta, mi kell a svédeknek a vb-győzelemhez

fbl Horizontal
(FILES) In this file photo taken on June 5, 2016 Sweden's forward and team captain Zlatan Ibrahimovic reacts during the friendly football match between Sweden and Wales at Friends Arena in Solna near Stockholm. Star striker Zlatan Ibrahimovic, who quit the Swedish national squad in 2016, will not make a comeback for the World Cup in Russia, the Swedish football federation said on April 26, 2018. / AFP PHOTO / JONATHAN NACKSTRAND
Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic szerint a svéd labdarúgó-válogatott legyőzheti Anglia legjobbjait a két csapat szombati világbajnoki negyeddöntőjében.
Vágólapra másolva!

A válogatott gólrekorder csatár szerint az összecsapás kulcsa az lesz, hogy honfitársai mennyire bírják majd elviselni a nyomást.
„Ez már nem csak arról szól, mennyire vagy jó. Itt már rengeteg az érzelem, és az a csapat fog továbbjutni, amelyik ezeket jobban tudja kezelni” - jelentette ki a 36 éves játékos, aki a 2016-os Európa-bajnokság után vonult vissza a nemzeti csapattól.

Ha svéd mezben már nem is láthatjuk többé, a hangját még sokáig hallatni fogja Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Hozzátette: ahogy már a torna előtt is megmondta, szerinte a svédek megnyerhetik a vb-t.

- fogalmazott a Los Angeles Galaxy labdarúgója.
Ibrahimovic 116 mérkőzésen 62 gólt lőtt hazája színeiben, a 2000-es Eb óta ez az első nagy torna, amelyen nem tagja a svéd válogatottnak.
A skandináv együttes szombaton 16 órától játszik az angolokkal Szamarában.