A svédeknek el kellett hagyniuk a szállodájukat a sorsdöntő meccs előtt

Alternative View Portraits - 2018 FIFA World Cup Russia Sport Soccer International Team Soccer FIFA World Cup Russia FeedRouted_Global GELENDZHIK, RUSSIA - JUNE 13: Viktor Claesson of Sweden poses during the official FIFA World Cup 2018 portrait session o
Kérdés, ez a kis incidens mennyire zavarja meg a svéd felkészülést
Vágólapra másolva!
A svéd csapatnak el kellett hagynia a szállodáját az Anglia elleni világbajnoki negyeddöntő napján egy téves tűzriadó miatt Szamarában.
Vágólapra másolva!

A svédeknek annyi szerencséjük volt, hogy a tűzjelző nem éjszaka, hanem reggel 8 óra után nem sokkal szólalt meg, de így sem nevezhető ideálisnak a felkészülés szempontjából. A szálloda menedzsmentje szerint valaki dohányozhatott a szobájában, de az sem kizárt, hogy valaki számdékossan aktiválta a tűzjelzőt.

Kérdés, ez a kis incidens mennyire zavarja meg a svéd felkészülést Forrás: FIFA via Getty Images/2018 FIFA/Simon Hofmann - Fifa

A svédek egyébként 1994 után először juthatnak világbajnokságon a legjobb négy közé, míg Gareth Southgate csapata a legutóbbi nyolc alkalomból csak egyszer tudta legyőzni a svéd csapatot.

A két csapat legutóbb akkor találkozott, amikor a svédek 4-2-re verték Angliát még 2012 novemberében, akkor Zlatan Ibrahimovic szerezte csapata összes gólját, akkor ollózott Joe Hart fölött a kapuba.