Ibrahimovic megmutatta, hogy van szíve

- Horizontal
Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) and Paris Saint-Germain's English midfielder David Beckham (R) wait the start of the French Cup football match Paris Saint-Germain vs Marseille February 27, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO/ FRANCK FIFE / AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
Habár egyelőre nincs jele annak, hogy a svéd állná a szavát, mégis megmutatta, hogy igazából egy érző focista rejtőzik a nagyszájú oroszlánálarc mögött. Zlatan Ibrahimovic megható üzenetben köszönt el a svéd válogatott sportmenedzserétől, de a David Beckhammel kötött fogadásáról mélyen hallgat.
Vágólapra másolva!

A foci-vb svéd-angol negyeddöntője előtt hívta ki virtuálisan Zlatan Ibrahimovic David Beckhamet. Az üzletet a svéd bukta, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy beleállna a fogadásba. A PSG-ben annak idején csapattársakként játszó focicsillagok abban állapodtak meg, hogy ha a svédek nyernek, akkor Beckham elviszi Ibrát egy IKEA-ba és megvesz neki mindent, amire szüksége van Los Angeles-i otthonába.

A PSG-ben csapattársak voltak, nem új tőlük, hogy ugratják egymást Forrás: AFP/FRANCK FIFE/Franck Fife

Anglia győzelme esetén viszont a svédnek kell elkísérnie Beckhamet a Wembley-be egy angol meccsre, angol mezben, félidőben pedig fish and chipset kell majszolgatnia. Mivel az angolok nyerték a negyeddöntőt, Zlatan Ibrahimovic bukta a fogadást, de nem tett még rá utalást, hogy állná a szavát.

Instagramja legutóbbi posztjában a svéd válogatott nyugdíjba vonuló sportmenedzserétől, Lars Richttől búcsúzik. Bejegyzésében azt írja, az egész ország köszönettel tartozik a szakembernek, mert igazi otthont teremtett a játékosoknak a nemzeti válogatottban.

- írja a bejegyzésben Ibrahimovic.

Ibrahimovic és Lars Richt között kifejezetten jó volt a kapcsolat, a 2018-as világbajnokság előtt például a most visszavonuló szakember próbálta rábeszélni Zlatant, hogy legyen tagja a csapatnak.