A belga sztár nem szerénykedik, amikor a vb legjobbját kell megnevezni

BELGASOCCER VOETBAL FOOT FOOTBALL RODE DUIVELS DIABLES ROUGES BE
Belgium's Kevin De Bruyne and Belgium's Eden Hazard react after they took a goal during a round of 16 game between Belgian national soccer team the Red Devils and Japan in Rostov, Russia, Monday 02 July 2018. BELGA PHOTO DIRK WAEM
Vágólapra másolva!
A világbajnokságon nagyszerű teljesítményt nyújtó, a belga válogatott bronzérmének megszerzéséből oroszlánrészt vállaló Eden Hazard nem kertelt, amikor arról kérdezték, szerinte ki érdemelné meg a torna legjobbjának járó Aranylabdát.
Vágólapra másolva!

Az Anglia ellen 2-0-ra megnyert bronzmeccsen újfent remekül játszó belga támadó ezúttal is állandó veszélyt jelentett Jordan Pickford kapujára, ő lőtte a második belga gólt, és nem véletlenül választották meg a mérkőzés legjobbjának. A találkozó után egy francia tévécsatorna neki is szegezte a kérdést, hogy szerinte ki érdemelné meg a focivébé Aranylabdáját, azaz ki volt az elmúlt négy hét legjobb játékosa.

"Én saját magamnak adnám a díjat, de nem én döntök, persze. És biztos, hogy nem én fogom megkapni, hanem egy olyan játékos, aki pályára lép a döntőben" – mondta szemrebbenés nélkül Hazard.

Kimondja: