Kásás lemondott a csapatkapitányságról

Vágólapra másolva!
Újra Benedek Tibor a magyar férfivízilabda-válogatott csapatkapitánya, tájékoztatta Kemény Dénes szövetségi kapitány a nemzeti együttes honlapját. A szakember a vlv.hu-nak elmondta, az eddigi csapatkapitány, Kásás Tamás kereste meg, s közölte, lemond tisztségéről.
Vágólapra másolva!

"Úgy érzem, hogy ebben a csapatban ez Tibinek illő feladat. Amikor az ob I-be kerültem, ő már befutott játékos volt. Normálisnak éreztem, hogy átadom a tisztséget, s ez nekem is könnyebbséget okozott. Úgy is fogalmazhatok, hogy helyreállt a rend, én pedig a jövőben még komolyabban tudok a játékra koncentrálni. Tibi a csapatkapitányi szerepben egyszer már bevált, ezért ezt a megoldást tartottam optimálisnak. Az én számomra ez abszolút nem jelent presztízsveszteséget, nem lettem kevésbé fontos tagja a csapatnak, egyszerűen csak most ez a poszt visszakerült a helyére, oda, ahol két éve volt" - nyilatkozta Kásás Tamás

"Örülök, hogy én lehetek ismét a csapatkapitány, ez nagyon nagy megtiszteltetés. Az örömöm attól teljes, hogy ez a váltás Kásásnak nem jelent semmiféle problémát. Nagyon szerettem ezt a feladatot, úgy érzem, alkalmas is vagyok rá" - mondta Benedek Tibor a vlv.hu-nak.