Három szurkolói zóna, szigorú biztonsági előírások

Fényfestés a vízilabda Bajnokok Ligája május 25-én kezdődő hatos fináléjának helyszíne, a fővárosi Duna Aréna homlokzatán
Vágólapra másolva!
Budapesten két, Balatonfüreden egy szurkolói zónát alakítanak ki a szervezők a pénteken kezdődő 17. vizes világbajnokság alatt, ezek egészen a masters vb zárónapjáig, azaz augusztus 20-ig működnek majd.
Vágólapra másolva!

Borsa Miklós, a Bp2017 Nonprofit Kft. szóvivője a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a kivetítőkkel ellátott, ingyenesen látogatható szurkolói zónákba naponta reggel 9-től estig - az események zárásáig - várják azokat, akik nem jutottak belépőhöz, vagy közösségben szeretnék átélni a vb eseményeit.

Az egyik fővárosi szurkolói zónát a Dagály strand, a másikat a Margitszigeti Atlétikai Centrum területén, míg a harmadikat Balatonfüreden a Tagore sétányon alakítják ki.

Kis Tamás, a Bp2017 Nonprofit Kft. biztonsági vezetője arról beszélt, hogy a szurkolói zónákba és a versenyhelyszínekre érkezők is szigorú biztonsági ellenőrzésen fognak átesni, ezért mindenkit arra kért, hogy legalább egy órával a megtekinteni kívánt esemény előtt érjen ki.