Bűbájos fotón Kovács Ákos és a kislánya a vizes vb-n

Kovács Ákos Ákos Koncert Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar dalszerző, zeneszerző, költő, Ákos néven énekes-előadóművész, Bonanza Banzai énekese, szövegíró, zeneszerző
Kovács Ákos Kossuth-díjas magyar dalszerző, zeneszerző, költő, Ákos néven énekes-előadóművész. A magyar zenei élet egyik meghatározó előadója. Az egykori Bonanza Banzai énekese, szövegírója, zeneszerzője, majd szólistaként is népszerű és termékeny előadó a kilencvenes évektől napjainkig.
Vágólapra másolva!
A Kossuth-díjas énekes-zeneszerző a családjával a helyszínen követte a magyar-olasz vízilabdameccset, a csapattal elégedett volt, a bíráskodással kevésbé. Az Origo fotósa készített egy bájos közös fotót a legkisebb lányával, és az Instagram oldalára is posztolt az énekes egy családi felvételt.
Vágólapra másolva!
Kovács Ákos és legkisebb lánya, Júlia szurkoló üzemmódban pózolt az Origo fotósának Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az utolsó percig kiélezett, harcos, sok kiállítást hozó magyar-olasz meccset a helyszínen nézték Ákosék, aki az Instagramra feltöltött csoportképéhez fűzött kommentárja szerint

szívesen elbeszélgetett volna a bíróval a meccs után.

Ezzel kapcsolatban egyébként Märcz Tamás pólókapitány is azt mondta, hogy "nem fogunk semmit a játékvezetőre, de azt azért elmondhatom, hogy a bírók részéről nem éreztük, hogy hazai pályán játszottunk volna." A pontszerzés mindenesetre összejött, és a fotók tanulsága szerint Ákos és családja is rendesen buzdították a magyar férfi vízilabda-válogatottat az utolsó másodpercekig.