Szomorúak és csalódottak a kizárt magyar úszók

Úszás Vizes VB, FINA2017 , 4x100 méter vegyesváltó, Balog Gábor, Gyurta Dániel, Szilágyi Liliána, Jakabos Zsuzsanna
Vágólapra másolva!
A magyar 4x100-as vegyesváltó tagjai rendkívül csalódottan és szomorúan vették tudomásul, hogy kizárták őket a budapesti világbajnokságon. Az első váltásnál Balog Gábor keze még nem érte el a falat, amikor Gyurta Dániel már a vízbe ugrott. A korai váltás miatt zárták ki a magyarokat, akik amúgy nyolcadik idővel döntősök lettek volna. Nyilatkozatok.
Vágólapra másolva!

Jakabos Zsuzsa: „Sajnos ez benne van, pedig úsztunk, ahogy tudtunk, ráadásul az idő alapján ott lettünk volna a délutáni döntőben, emiatt különösen csalódottak vagyunk. A következő váltónál reméljük, jobb lesz.”

Jakabos Zsuzsa, Gyurta Dániel és Balog Gábor csalódottsága Fotó: Mudra László - Origo

Gyurta Dániel: „Próbáltam egy nagyon erős 100-at úszni, egy percen belüli idővel, ami - ha minden igaz - sikerült is, de sajnos, ha jól hallottam,

Rendkívül csalódott vagyok, mert tényleg nagyon szerettünk volna délután is medencébe ugrani, ráadásul tegnap Gáborral gyakoroltuk is a váltásokat, és akkor semmi gond nem volt.”

Szilágyi Liliána: „A döntőbe kerülés volt a cél, hogy ott mi történt volna, azt nem tudjuk megmondani, hiszen cserélni is lehet délután a délelőtti futamokhoz kepest. Szomorúak vagyunk, de készülünk tovább.”