Vágólapra másolva!
A hétvégén rajtoló kínai vizes vb előtt, férfivízilabda-válogatottak szingapúri előkészületi találkozóján a magyar csapat egy góllal legyőzte Szerbia legjobbjait.

Eredmény:
Magyarország - Szerbia 12-11

A nem hivatalos, barátságos mérkőzés éles csatát és sok kiállítást hozott, végül Kemény Dénes szövetségi kapitány olimpiai bajnoki címet védő együttese az átállás nehézségeivel együtt is jobbnak bizonyult a Sanghajban világbajnokként vízbe szálló ellenfélnél.

"Sok gólt kaptunk, de fel kell mentsem a játékosainkat, mert tegnap érkeztünk ide, hat óra időeltolódás van, nagyon meleg a víz, és a harcos játékstílus miatt rengeteg kiállítás volt a meccsen. Meg kell köszönnöm a lelátót teljesen megtöltő, Szingapúrban élő magyar szurkolók szeretetét!" - nyilatkozta a kapitány a nemzeti csapat honlapjának.

A magyar válogatott szerdán a szintén vb-résztvevő Ausztráliával találkozik. Biros Péterék Sanghajban az A csoportban, magyar idő szerint hétfő hajnali 3.30-kor, Montenegró válogatottja ellen kezdik meg vb-szereplésüket, szerdán 13.40-től a kazahokkal folytatják, majd a csoportmérkőzéseket záró találkozón, pénteken 11 órától a spanyolokkal csapnak össze.