Vágólapra másolva!
A hétvégén kezdődő kínai vizes vb előtti, szingapúri edzőtáborozáson fölényesen, hét góllal verte az ausztrálokkat a magyar férfivízilabda-válogatott.

Eredmény:
Magyarország - Ausztrália 15-8

Kemény Dénes szövetségi kapitány elégedetten nyilatkozott a találkozóról a pólóválogatott hivatalos honlapjának: "A fiúk nagyon jól vannak. Ma is volt néhány figyelmetlenség a védekezésben, továbbá egy-két gólt a saját helyzetünk elhibázása miatt kaptunk. Összességében elfogadható a sok kapott gól, de azért dolgozunk rajta a következő napokban, hogy a hibákat kijavítsuk. Örülök neki, hogy ma is rengeteg Szingapúrban élő magyar szurkoló látogatott ki a mérkőzésre, akik ezúttal is megtöltötték a lelátót!" - mondta a szakvezető.

A magyar válogatott egy nappal korábban a szintén Szingapúrban időző világbajnoki címvédő szerbekkel is megmérkőzött, és a vb előtt lélektanilag fontos győzelmet aratva 12-11-re győzött.

A csapat Sanghajban az A csoportban magyar idő szerint hétfő hajnali 3.30-kor Montenegró válogatottjával kezdi meg vb-szereplését, szerda kora délután (13.40) a kazahokkal folytatja, majd a csoportmérkőzéseket záró találkozón, péntek délelőtt (11 ó) a spanyolokkal csap össze.