Vágólapra másolva!
A magyar vízilabda-válogatott minden Európa-bajnoki mérkőzésére belépőjegyet kap az a hét fanatikus drukker, akik megnyerik a július 14-27-e között megrendezésre kerülő Eb vezérszurkolói csapata címet.

Különleges felhívással fordult az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. a hazai vízilabda-szurkolók és sportrajongók felé: a társaság a július 14-27. között a Margitszigeten megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra azt a hét fős csapatot keresi, amely a magyar válogatottak legfanatikusabb szurkolóinak bizonyul.

A hivatalos Facebook-oldalon meghirdetett játékon a csapatok június 25. és július 8. között fotóval és kreatív szurkolói rigmussal jelentkezhetnek, majd a barátok, ismerősök és rajongók segítségével szavazatokat kell gyűjteniük. A hét legtöbb szavazatot gyűjtő csapat július 10-én a bajnokság helyszínéül szolgáló Hajós Alfréd Uszodában, a válogatottak nyilvános edzése után személyes bemutatkozáson bizonyíthat.

Forrás: Origo

A győztes csapat minden tagja belépőjegyet nyer az Eb összes magyar mérkőzésére, ezen kívül a válogatott hivatalos felszerelésével és egy dedikált pólóval is gazdagodnak.