Több tízmilliós támogatás az egri pólósoknak

Hosnyánszky Norbert, vízilabda
Eger, 2015. április 8. Hosnyánszky Norbert, az Eger játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája főtáblája A csoportjában játszott ZF-Eger - AN Brescia mérkőzésen az egri Bitskey Aladár Uszodában 2015. április 8-án. Az egri csapat 10-5-re győzött. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
Huszonkétmillió forinttal támogatja a Szerencsejáték Zrt. a ZF-Eger első csapatának nemzetközi szereplését - jelentették be a vízilabdaklub pénteki sajtótájékoztatóján.  

Nem volt kérdés, hogy a tavalyi 15 millió forintos támogatás után újabb anyagi segítséget nyújtunk az Egri Vízilabda Klubnak, hiszen egyéb sikerei mellett a ZF-Eger első csapata esélyes Európa legfényesebb vízilabda-trófeájának megszerzésére a Bajnokok Ligája Final Six-ben - hangsúlyozta Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Zrt. leányvállalatának ügyvezetője.

Van minek örülni Egerben Forrás: MTI/Kovács Anikó

Mint fogalmazott: az újabb, ezúttal 22 millió forintos támogatás azért is került jó helyre, mert az egri klub nemzetközi sikerei nemcsak a város, hanem az egész ország számára hírnevet, dicsőséget hoznak, és komoly hatással lehetnek a magyar utánpótlásra is.