Vágólapra másolva!
Négygólos vereséget szenvedett az Eger a Jug Dubrovnik vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában szerda este.

Eredmény (az európai szövetség honlapjáról):
Bajnokok Ligája, főtábla, 1. forduló:
B csoport:
Jug Dubrovnik (horvát)-ZF-Eger 10-6 (3-2, 3-2, 3-1, 1-1)

A hevesi gárda sokáig tartotta a lépést a BL-címvédő horvát együttessel, sőt 4-4-nél el is léphetett volna, ám magyar vezetés helyett, az elhibázott lehetőségek után a pontosabb Jug húzott el két góllal a nagyszünetre. A harmadik játékrészben előbb 7-4-re, majd 9-5-re alakult az állás. A befejező nyolc percben a legeredményesebb egri játékos, Erdélyi Balázs negyedik találatával 9-6-ra tudott közelebb kerülni a magyar bajnoki ezüstérmes a dubrovniki alakulathoz, ám szorossá tenni a találkozót nem sikerült, a hazaiak végül 10-6-ra győztek.

Korábban:
A csoport:
A-Híd OSC Újbuda - Szolnoki Dózsa-Közgép 8-9 (2-2, 1-3, 2-2, 3-2)

A BL főtábláján 12 csapat küzd egymással két csoportban. Mivel a jövő évi budapesti hatos döntőben rendezőként automatikusan résztvevő Szolnok alanyi jogon továbbjutó, rajta kívül az A csoportból két csapat válik a Final Six tagjává, míg a B-ből a legjobb három lehet majd ott - az április 26-án záruló főtáblás szakasz után - a hatcsapatos fináléban, amelynek május 25. és 27. között ad otthont a Dagály Uszodakomplexum.