ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Kylie testbeszéde
2003. november 19., szerda, 16:46|Utolsó módosítás: 2003. november 20., csütörtök, 13:14

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A 2001-ben kiadott Fever után most jelent meg Kylie következő, a sorban kilencedik albuma. Az előző lemez tempós, pörgős hangzásához képest a Body Language valamivel lassabb, kifinomultabb zene, az ausztrál dívától már megszokott eleganciával és érzékiséggel. Játsszon velünk most, és nyerjen egyet a tíz Kylie-poszter közül!


1/2. oldal >>

Forrás: Warner Music
Képgaléria
Képgalériánk Kylie legújabb képeiből

Linktár
Kylie Minogue-linkek

Kylie Ann Minogue 1968. május 28-án látta meg a napvilágot Melbourne városában. A mai napig is futó The Neighbours című sorozat hozta meg neki az országos ismertséget - 1987-ben egy jótékonysági műsor kedvéért vállalkozott a Loco-motion című dal eléneklésére. A felvétel láttán a Mushroom nevű kiadó, bár nem látott túl sok fantáziát a fiatal tévésztárban, úgy gondolta, a népszerűségi adatok miatt egy próbát megérne a kislemez kiadása. A bomba utána robbant, az eladási mutatók minden eddigi számot felülmúltak.

Kylie-t ezután összehozták a londoni slágergyárosokkal, Stock Aitkennel és Watermannel, akik többek között a Bananarama és Rick Astley karrierjét is egyengették. A britek sem fűztek hiú reményeket a fiatal sztárhoz, olyannyira nem, hogy elfelejtették, hogy a stúdiójukba fog látogatni. A kellemetlen helyzet elkerülése érdekében írtak neki egy számot, amíg a stúdió előterében várakozott. Az eredmény, az I Should Be So Lucky lett Kylie második dala, amely meghódította a slágerlisták csúcsát.

1991-ben jelent meg Let's Go to It című albuma, amelyen már a szövegírásban is részt vett, s igyekezett minél jobban a kezében tartani karrierje irányítását. Ennek érdekében megszakította a kapcsolatot Watermanékkel, s következő két albumát, a Kylie Minogue-ot és az Impossible Princess-t a londoni Deconstruction kiadó "színeiben" adta ki. Ekkoriban folytatott szerelmi viszont az INXS néhai frontemberével, Michael Hutchence-szel, s a férfi közelsége bátorította, hogy zeneileg is kísérletezőbb legyen. A két album, bár soha nem lett világsiker, talán Kylie legösszetettebb dalait tartalmazza, amelyeknek írásában már tevékenyen részt vett. Ekkor duettezett Nick Cave-vel is, amelynek eredménye a Where the Wild Flowers Grow lett.

2000-ben szerződött a Pet Shop Boys Parlophone nevű kiadójához, s hamarosan kiadta a Light Years, majd utána a hatalmas sikerré vált Spinning Around című számot. 2001-ben jelent meg Fever című albuma, amellyel visszatért a világ élvonalába, s a legnagyobb sztárok egyikévé vált.


1/2 következő oldal >>

1. Kylie testbeszéde

2. Body Language - kifinomult érzékiségKüldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

Mit adsz a testemért cserébe?


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!