ok.hu

Építészettől tárgykultúráig minden, ami szemnek ingere!A rovat hírei


"Tarány Tomit megviselte, hogy kiejtett minket" - a Rocktenors az X-Faktorról

Két magyar hely vezeti a világ száz legjobb bárjának listáját

"Álmodtam is a Sírhant művek szereplőivel" - Marina Salas, A bárka szereplője

Ha nem a panel nyer: kísérleti lakótelep Óbudán

"Egyszer sem jutott eszembe a 25 millió" - Ádám, az Éden Hotel stratégája
Gyorskeresés

Stahl japán újságíró, Alföldi Lucifer a tv2-n
2003. február 27., csütörtök, 19:09|Utolsó módosítás: 2003. március 3., hétfő, 10:58

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Stahl Judit fontos szerepet kapott a tv2 új műsorrendjében. A tévést háziasszonyként és áljapánként is láthatják a nézők. Az RTL Klub egykori arca, Alföldi Róbert pedig a mindenben kételkedő Lucifert játssza új, tv2-s show-jában. Mellettük a Szulák-show, a Magánszám, és a Gundel Takács Gábor szereplésével készülő Dalnokok ligája a nézettségért vívott csata legújabb fegyverei.


Forrás: ORIGO

Szulák Andrea Show

Látványos, színpadi tűzijátékkal színesített tájékoztató keretében mutatták be a tv2 új műsorait és szereplőit. A tv2 2002. májusi menedzsmentváltása óta a mostani a második jelentős fazonigazítás, amivel, a korábbihoz hasonlóan, a csatorna kínálatát akarják frissíteni, és egyben behozni az RTL Klubnak a nézettségi verseny főműsoridős kategóriájában elért előnyét. A tavaszi változtatás az ősszel kezdődött átalakítás folytatása, amely nem csak a nézettségi verseny állása, hanem a csatorna általános stratégiája miatt is időszerű volt. A tv2 a brit modellnek megfelelően évente kétszer, tavasszal és ősszel tartja szükségesnek a struktúraváltást, ami ebben a szezonban főleg a szórakoztató műsorokat érinti. A többek között Frei Tamás, Sváby András, és Bárdos András fémjelezte hírműsorok teljesítményével ugyanis elégedettek a csatornánál.

Budán, a városszéli Home Clubban bemutatott új tv2-s műsorok szereplői előtt Pintér Dezső, a társaság elnöke kijelentette, a változásoknak nincs rendkívüli oka, csupán elérkezett a verseny ideje. Pintér, a tv2 helyzetéről folytatott találgatásokat tisztázandó, közölte, hogy a tv2 továbbra is nyereséges, és csatornájuk minden célcsoportban első a teljes napi nézettségi adatok alapján. A tv2 elnökének kijelentése nem vonatkozik a főműsoridőre, amelyben az RTL Klub műsorai egyelőre több nézőt vonzanak.

Forrás: ORIGO

Hajós András, az Emil.RuleZ énekese

A szórakoztató műsorok kínálata több új programmal bővül. Nemrég fejeződtek be az Emil.RuleZ együttes énekesével, Hajós Andrással készített új show, a Magánszám első felvételei, amelyek március közepétől kerülnek adásba. A zenés Magánszám-ok első felében Hajós András saját életéről, élményeiről mesél vidámnak szánt történeteket, majd a meghívottak következnek, köztük több, a tömegkultúrán kívül eső művész. Az első műsorok vendégei között lesz Jancsó Miklós rendező, valamint utóbbi években készült filmjeinek főhősei, Mucsi Zoltán és Scherer Péter; rajtuk kívül Szabó Győzőt, a Szeret nem szeret szereplőjét, Ganxsta Zolee-t, és Geszti Pétert is meghívták a show kezdőszériájába. A műsorok következő szakasza az úgynevezett szolgáltató rovat lesz, amelyben Hajós különböző hasznos dolgokra oktatja a nézőket. Az első adásokban, egyebek mellett, a gitárjáték, és a szívszaggató sírás fortélyait tanulhatják meg a nézők.

A Magánszám mellett a Szulák Andrea Show-t is a tv2 új húzóműsorának szánják. Az énekesnő új produkciója amerikai típusú talkshow, amelybe szintén közismert embereket hívnak meg. Az élő zenével kísért Szulák Andrea Show-ban a tv2 állítása szerint olyan sztárok lépnek majd fel, akik a megszokott szerepükön túl eddig nem jelentek meg a képernyőn, így a stúdióközönség és a tévénézők először láthatják őket magánemberként szerepelni. A Szulák-műsor újszerű főcímével is ki akar tűnni, a show-hoz készült animációban az énekesnő rajzfilmfiguraként jelenik meg. Az Activity című vetélkedővel korábban kiemelkedő nézettséget produkáló Szulák új programját legnagyobb műfajbeli vetélytársától, az RTL Klubos Fábry-show-tól eltérő időben, március ötödikétől szerdán kéthetenként főműsoridőben sugározzák, heti váltásban a hasonló időközönként jelentkező Magánszám-mal.

Forrás: ORIGO

Stahl Judit, a japán újságírónő

Az új struktúrában Stahl Judit is kiemelkedő szerephez jutott. A Tények korábbi műsorvezetője, aki 2002 augusztusa óta először vállalt feladatot a tv2-n, két új műsorral tér vissza. A Stahl konyhája című főzősműsora hétköznapokon és vasárnap kerül képernyőre. A műsorvezető lakásában felvett sorozat egyes epizódjaiban Stahl egész menüket főzz a kamerák előtt. A háziasszonyi szerep mellett a tévést japán újságírónőként is láthatjuk. A Micukó - a világ ferde szemmel nevű műsorban Stahl szemüveget, műfogsort, és parókát visel, hogy megtévessze riportalanyait, akik közismert emberek. Az átejtőshow-t, amelynek egyik vendége Máté Krisztina lesz, minden héten szerda este fél tízkor sugározzák.

Áprilistól az RTL Klub korábbi műsorvezetője, Alföldi Róbert is a tv2 arca lesz. A színész Lucifer címmel saját heti szórakoztató műsort indít, amelyben nyolc törzsvendég a hét aktuális történéseivel foglalkozik. A szerepe szerint mindenben kétkedő Alföldi, és a törzsvendégek a hét legérdekesebbnek talált emberét is kifaggatják a műsorban. A műsor felvételein többek közt Udvaros Dorottya, Winkler Róbert, Geszti Péter, és Kecskés Karina is megjelent, de a Lucifer végleges szereplőgárdája még nem alakult ki.

Az MTV-ről ismert Gundel Takács Gábor szereplésével készülő, rendhagyó zenés vetélkedő az új struktúra hatodik oszlopa. A Dalnokok ligája című show-ban, a Bajnokok Ligája analógiájára építve, ismert zenészek mérik össze tudásukat. A verseny alapszabálya, hogy senki nem játszhat a saját műfajában. Az első adás egyik mérkőzése a Romantic és az Animal Cannibals küzdelme lesz a rock'n'roll műfajában.

A külföldi gyártású műsorok közül a tv2 ismertetőjén kiemelték, hogy újraindul a Jóbarátok című amerikai sorozat, a filmek közül pedig a Titanic-ot említették, mit jelentős szerzeményt.

A tv2 struktúraváltása nem érinti a Big Brother 2 valóságshow-t, amelyet továbbra is a megszokott időpontokban láthatnak a nézők.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

Írjon nekünk! Médiaajánlat Impresszum Adatvédelem!

Iratkozzon fel RSS-hírcsatornáinkra!

Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartvaIdőjárás

Hőmérséklet:
min: 5 , 10 °C
max: 12 , 17 °C

Változékony, hűvös idő
továbbFórum

TV-csatorna/műhold TOP-lista..
Miért fontos a hírolvasók/bemondók személye?
Csillagkapu-Stargate
BEUGRÓ.
Fáj? Cserélő topik


TIPP


jegyfoglalás


popsztárok


képeslapküldés


LINKCENTRUM


szex


férfiaknak


nőknek


HETI TOPLISTA


Shakira


Angelina Jolie


Görög Zita


Most keresik a többiek!