Nutella-függőség miatt nem játszhat egy német focista

Kruse mehet fogyizni
Wolfsburg's Max Kruse (r) and Darmstadt's Jerome Gondorf in action during the German Bundesliga soccer match between VfL Wolfsburg and SV Darmstadt 98 at the Volkswagen arena in Wolfsburg, Germany, 19 March 2016. PHOTO: PETER STEFFEN/dpa (EMBARGO CONDITIONS - ATTENTION: Due to the accreditation guidlines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match.)
Vágólapra másolva!
Bár biztosan sokan képesek együtt érezni szegény Max Krusével, úgy látszik, a profi futball világában a mérhetetlen mennyiségű cukorhoz való ragaszkodás jóval nagyobb problémát jelent, mint egy átlagember esetében.
Vágólapra másolva!

Köznevetség tárgya lett, fogyókúrára fogták és még pályára sem léphetett. A BBC tudósítása szerint a Wolfsburg egyik focistája, Max Kruse nem csak kimaradt a német válogatottból, de még bírságot is fizetett, amiért túl sok Nutellát evett. Illetve a Nutella nyilván csak a kiindulási pontja volt a történetnek. A szövetségi kapitány számára valószínűleg nagyobb súllyal esett latba Kruse pókerszenvedélye és az a tény, hogy a csatár konfliktusba keveredett egy újságíróval, elvette a nő mobiltelefonját, mert szerinte az engedélye nélkül fényképezte le egy berlini mulatóban.

Mehet fogyizni! Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Peter Steffen

Krusével azonban már korábban is gondok voltak, a Wolfsburg igazgatója Klaus Allofs kénytelen volt vele elbeszélgetni a diétájáról a klub téli edzőtáborában.

- nyilatkozta Allofs a Bildnek, és a lap szerint Kruse kénytelen volt hetekre feladni szenvedélyét. Ráadásul azt is el kellett viselnie, hogy a német média köznevetség tárgyává tegye a csokoládés-mogyorós édes krém iránti rajongása miatt.