Itt a rántottcsirke-szagú gyertya

Vágólapra másolva!
Előfordult már önnel, hogy egy KFC-be belépve arra gondolt, ej, micsoda jó illat van itt, de szeretném, ha otthon is ilyen lenne? Ha igen, megvan a karácsonyi ajándéka. 
Vágólapra másolva!

Vélhetően senki nem szeretné, ha a rántottcsirke elfogyasztásának lehetősége nélkül lenne rántott csirke szagú a lakása, úgyhogy részünkről leginkább csak poénnak tekintjük, hogy a KFC illatgyertyát is kínál már.

Inkább csak vicc Forrás: popbee.com

Összesen 25 darab gyertyát készítettek: az elvadultnak tűnő ötletet a cég Instagramon mutatta be, az új-zélandi leányvállalat ajánlotta fel követőinek ajándékként. Egyúttal azt is megkérdezték a felhasználóktól, milyen más, hasonló terméket tudnak még elképzelni a rántott csirke vonalon.

A javaslatok között szerepelt a csirke illatú ajakfény és testápoló, illetve a csirkecomb alakú egyujjas kötött kesztyű is, izgatottan várjuk, melyik valósulhat meg.

Nyalható körömlakk is volt már Forrás: Origo

A KFC nem most először viccelődik a szokásostól eltérő, csirke témájú termékekkel, korábban készítettek már a körömről lenyalható színezőt, illetve extra ropogós napvédő krémet is. Haha.