Álomcukrászdát nyit Havas Dóra

TV Paprika stúdió, Havas Dóra étel ital főzés gasztró gasztronómia
TV Paprika stúdió, Havas Dóra 2017.01.19.
Vágólapra másolva!
Süteményes műsorában olyan édességek elkészítését mutatja meg kezdőknek és haladóknak, amelyek az ő cukrászdájában mindig ott lennének a kínálatban. Emellett Dóra sok kis trükköt, praktikát árul el, olyanokat, amelyektől még azok is felbátorodnak, akik eddig neki sem mertek állni a sütésnek.
Vágólapra másolva!

Dóra legújabb műsorában azoknak az édességeknek az elkészítését mutatja be, melyek a legkedvesebbek számára.

A műsorból kiderül, hogy mindent el lehet otthoni körülmények között készíteni; a hagyományos, családi receptek mellett azokba a francia és amerikai süteményekbe is érdemes belevágni, amelyekről legtöbbünk azt gondolja, szinte lehetetlen elkészíteni.

nagyon szeretek sütni, megnyugtat, kényeztet a sütés és a sütievés is. Ennek ellenére, egyáltalán nem szeretnék cukrászdát nyitni, szeretem azt, hogy számomra ez nem kényszer vagy kötelező feladat, hanem igazi élmény."
– árulta el Dóra.

Havas Dóra álomcukija TV Paprika

Az otthoni sütés fortélyai, tippek és villámreceptek a TV Paprika legújabb, sajátgyártású műsorában. Április 15-től hétvégente, szombaton és vasárnap délután 3-tól dupla részekkel indul a Havas Dóra: Álmaim cukrászdája. Sütésre fel, hogy mindenki elkészíthesse saját álomcukrászdájának kínálatát otthon!