Házmestert a pohárba: induljon a fröccsszezon!

rosé, fröccs, bor
Nyáron csak egy igazán jó fröccs csillapítja a szomjat
Vágólapra másolva!
A Kisfröccs, a Nagyfröccs, a Házmester és még sokan mások csillapítják a szomjat a Fröccsszezon megnyitóján. A hagyományos óriás kehely megtöltése idén sem maradhat el, ráadásul számos újdonsággal is készülnek a rendezők. Többek között BalatonBor májusfát idén állítanak először – fröccsel a kézben.
Vágólapra másolva!

A Balatoni Kör hagyományos eseménye idén sem maradhat el, hiszen a fröccsszezon a nyár közeledtét is mutatja. Május 20-án, Keszthelyen a vendégeknek már lehetőségük lesz belekóstolni a nyárba, és harapni egyet a Balaton legújabb gasztrotrendjeibe. A Beach Food bemutatón a látogatók még azt is megtippelhetik, mi lesz majd az év slágere.

A kreatív, egyedi és ínycsiklandó újítások megmutatják, hogy a Beach Food bizony nem merül ki a hekkben és a hot dogban. Az ételekről a Neked Főztem csapata, a Kalóz Strandbisztró és a Pavilon gondoskodik, továbbá a rendezvényen megfordul a MobilBadacsony és a Paletta Truck is, míg a fröccsteraszon a Balatoni Kör tagjai által készített borokat is meg lehet majd kóstolni.

Nyáron csak egy igazán jó fröccs csillapítja a szomjat Forrás: woodlandfoods.com

A jó hangulatról az ételeken és az italokon túl a zene fog gondoskodni, a gyermekek szórakozásáról pedig az ingyenes ugrálóvár. A kétnapos rendezvényen a vendégek elvegyülhetnek a termelőkkel, majd naplemente után a Paletta Keszthely a Beach Food és a fröccsszezon nyitórendezvényének dallamaitól lesz hangos.

Az ünnepélyes megnyitó szombaton háromkor kezdődik, de a kóstolás még vasárnap is folytatódik a keszthelyi yachtkikötőben.