Érintőképernyőn rendelhet a McDonald'sban

Vágólapra másolva!
Több kényelem, egyéni igényre összeállított szendvicsek, családbarát szolgáltatások, asztalhoz felszolgált ételek –  ez a jövő Mekije. Persze a már retrónak számító, jól megszokott pultos kiszolgálás is megmarad.
Vágólapra másolva!

A „jövő élménye" koncepció szerint alakul át a McDonald's Vörösvári úti étterme. Nemcsak a konyhai és a kiszolgálási folyamatokat, hanem a digitális technológiával támogatott szolgáltatásokat is modernizálják.

Vendégélmény Menedzserek gondoskodnak a vendégek kényelméről Forrás: NOGUCHI PORTER NOVELLI

Az új éttermekben a vendégek az érintőképernyős kioszkokon keresztül adhatják le rendelésüket, és ha kérik, az elkészült ételeket a felszolgálók az asztalukhoz viszik.

Egyes termékek összetétele személyre szabható lesz. Emellett megjelenik egy új pozíció is; a jövőbeli munkatársnak az éttermi élmény támogatása lesz a feladata. A Vendégélmény Menedzser képviseli a személyességet, gondoskodik a vendégek kényelméről, köszönti őket, valamint megismerteti velük az új eszközöket és folyamatokat. Az újítás a konyhában dolgozó munkatársaknak is kedvez, hiszen egyszerre csak egy-egy folyamatot kell kézben tartaniuk.

Novemberben négy további étterem átalakítását tervezik.