Teljes döbbenet az új borkülönlegesség

2017.10.27. 10:17

Azt már tudjuk, hogyan lehet jól elkészíteni egy izgalmas bor és sajt összeállítást, hogy melyik ételhez, milyen bor dukál, de azt nem, hogyan kerül kapcsolatba a szőlőből készült nedű és a csokoládé. Vajon megfér ez a két dudás egy csárdában, pontosabban egy palackban?

Új utakat nyithat meg a csokoládés bor, amelyet az angol székhelyű cég, a Rubis álmodott meg. Az italt a tempranillo szőlő és a prémium csokoládé különleges, mégis izgalmas keveréke tesz egyedivé.

Forrás: www.rubiswine.com

A nedűben nemcsak a csokoládé jegyeit lehet felfedezni, hanem a cseresznye és a piros gyümölcsök aromáit is. A gyártó szerint élvezhetjük egy vacsora után, vagy bármilyen különleges alkalomból, szobahőmérsékleten vagy enyhén hűtve.

Emellett persze még jobban ki lehet használni a desszertborban rejlő lehetőségeket: csodákat tehet például egy tál fagylalttal is. Az édesszájúak pedig kortyolhatják csokoládé vagy trüffel mellé.

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK, RECEPTEK AZ ORIGO GASZTROROVATÁBAN: