Chai latte: egy pikáns és egzotikus tea

2017.12.11. 15:29

A téli időszak a forró italok ideje: szívesen beszélgetünk egy bögre gőzölgő forralt bor fölött, ám jólesik a forró csokoládé és a gyümölcsösen aromás tea is. Ne hagyjuk ki ezeket az ünnepből, hiszen egy nagy vacsora után nincs is jobb, mint beülni a meleg nappaliba, és elkortyolgatni egy bögre forró italt a család és a barátok társaságában.

Éppen egy egészséges szaloncukrot loptunk le a fáról, amikor megkívántuk a céklás panna cottát. Szó szerint elöntött minket a vágy a különleges finomság iránt, pedig a karácsonyi falatozás nemcsak a desszertet jelenti.

Pikáns, fűszeres chai latte a karácsonyi asztalonForrás: 700D 1/Molnar Gabor 1

Hamarosan vethettünk is egy pillantást a sütőből előbukkanó kacsamellre, aminek különlegességét a rozé bor aromája adja. És ez még mind semmi, hiszen mindehhez

narancsos édesburgonya dukál.

Hát nem fantasztikus? Ám a különleges fogásokat illene leöblíteni valamivel, ami egyediségével és bámulatos aromáival jól illeszkedik a szintén varázslatos menüsorhoz.

Például egy pikáns és egzotikus ízvilágú teával.

Hogy mitől lesz pikáns, fűszeres és egzotikus egy bögre tea? Lapozzon tovább a receptért és a videóért!

Előző
  • 1
  • 2
Következő