Öt alakbarát recept Buday Pétertől

2017.12.23. 17:51
Káposztás harcsapaprikás juhtúrós lepénnyelForrás: photo @ B3nitho/Nagy Bence

Káposztás harcsapaprikás juhtúrós lepénnyel

Hozzávalók:

  • 200 g juhtúró
  • 70 g zabpehely liszt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 5 db tojás
  • 400 g harcsa filé
  • 200 g savanyú káposzta
  • 1 db paprika
  • 650 g póréhagyma
  • 40 g bacon
  • 200 g tejföl
  • pirospaprika

Elkészítés:

A lepényhez a túrót, a zabpehely lisztet és a reszelt fokhagymát összekeverem a tojássárgájával. Hozzáadom a felvert, enyhén sós tojáshabot, forró serpenyőbe öntöm, és fedő alatt, egyszer megfordítva készre sütöm. A felkockázott harcsát, az apróra vágott póréhagymát, a piros színű kaliforniai paprikát egyszerre pirítom meg a zúzott fokhagymával és a paradicsommal együtt. Megsózom és megszórom pirospaprikával. Tejfölt keverek hozzá, és kevergetve fél percig forralom.

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK, RECEPTEK AZ ORIGO GASZTROROVATÁBAN:

Előző
  • 1
  • 2
Következő