Szelfi a kávéhabon – a kávé, amiről a saját arcunk mosolyog ránk

2018.01.17. 08:01

Elképesztő, ahogy a baristák különböző formákat varázsolnak a kávéhabra: legyen az szívecske vagy virág. A trendek persze folyton változnak, így a rajzolás és a habszobrászat is. Már háromdimenziós mackó, nyuszi és kutya is kerülhet a kávénkba. Ebben a londoni étteremben és teázóban viszont lenyűgöző dolog bámul ránk a tejhabról: a saját arcunk!

Nem csalás, nem ámítás: a londoni The Tea Terrace teázó és étteremben a saját arcképünk kerül a kávéra, a cappuccinóra vagy a forró csokoládéra. Így ne lepődjünk meg, ha az első kortynál saját arcunktól lesz habos az ajkunk.

Egy csésze selfieccinoForrás: metro.co.uk

A vendégek egy mobilalkalmazással elküldik saját szelfijüket a baristának, aki ételszínezékkel rányomtatja a kávéhabra – persze egy speciális nyomtatóval. És, ha ön nem szereti a kávét, akkor akár forró csokoládét is rendelhet a saját önarcképével.

Az arcunk helyett persze akármilyen kép a kávénkra kerülhet,

például a kedvenc kisállatunk, a szerelmünk vagy egy szép naplemente. A legtöbben azonban mégis a saját arcukat szeretnék viszontlátni a csészében.

A közösségi média miatt az étkezési élmény teljesen megváltozott. Többé nem elég csak remek ételt és nagyszerű szolgáltatást kínálni – Instagramhoz méltóknak kell lenni.

– érvelt Ehab Salem Shouly, a The Tea Terrace tulajdonosa.

 

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK, RECEPTEK AZ ORIGO GASZTROROVATÁBAN: