Bocuse d'Or: kisorsolták a meglepetés alapanyagokat

2018.02.07. 18:36

Ma délután kisorsolták a Bocuse d'Or döntő meglepetés alapanyagait. A selejtezőről továbbjutott séfek holnap csapnak össze a SIRHA Budapesten, a Hungexpón.

Forrás: Szende Gabriella

Ma válogatták össze a séfek azokat a zöldségeket, amelyeket holnapi döntő során felhasználhatnak. A hústál kötelező alapanyagai a borjúszűz, a csülök és a velő lesz, a vegetáriánus tányéron pedig a gorgonzola, a rizotto és a fürjtojás szerepel.

Bocuse d'Or döntő meglepetés alapanyagaiForrás: Szende Gabriella

Ma délután fény derült a két meglepetés alapanyagra is, amelyek a metélőhagyma és a zöldborsó. Azok a séfek, akik továbbjutottak a selejtezőről holnap csapnak össze a Bocuse d'Or magyar döntőjén: 

két ételt kell elkészíteniük 5 óra 35 perc alatt.

Az első versenyző 2018. február 8-án reggel 9 órakor kezd a SIRHA Budapesten, a Hungexpón, az ünnepélyes eredményhirdetésre pedig délután 5 órakor kerül sor.

TOVÁBBI ÉRDEKES CIKKEK, RECEPTEK AZ ORIGO GASZTROROVATÁBAN: