Budapest legjobb éttermének séfje alkotta meg az OMV új szendvicskínálatát

Michelin-csillagos szendvicsek
Vágólapra másolva!
Palágyi Eszter, az idei Dining Guide Év Étterme, a Michelin-csillagos Costes séfje, az OMV VIVA gasztronagyköveteként új, gourmet fogásokat készít. A magyaros alapanyagokkal készült szendvicseket márciustól kóstolhatjuk meg a töltőállomásokon.
Vágólapra másolva!

Magyarország első Michelin-csillagos étterme, a Costes séfje, Palágyi Eszter az OMV gasztronagyköveteként bővíti a töltőállomás-hálózat termékkínálatát. A séf 2018-ban negyedévente jelentkezik egy-egy kollekcióval.

A márciusi debütáláskor Palágyi Eszter négy új, prémium szendvicse kerül forgalomba, minőségi, magyaros alapanyagokkal.

A marhaoldalas burger a klasszikus étel hazai ízvilághoz igazított változata, csalamádéval, füstölt szilvalekvárral, pulled, vagyis szálára szedett marha oldalassal, chilis sajttal és hagymachips-szel készül.

A grillkolbászos nosztalgia kifli sós-köményes kifliben sült kolbászt, illetve házi majonézes burgonyasalátát és besameles tormakrémet tartalmaz. A harmadik szendvicskülönlegesség fonott kalács kacsamáj patéval, amit savanyított lilakáposzta, zöldalma chutney és vörösmustár-csíra ízesít. A „csirkés pogácsa" a tejfölös csirkepaprikást és a pogácsát ötvözi paprikalekvárral, fűszeres grillcsirkével és grillezett újhagymával.

Michelin-csillagos szendvicsek Forrás: OMV

– mondta Palágyi Eszter.

– tette hozzá.