Fellógatva, és egymás vállán vacsoráztak a sztárok

Vágólapra másolva!
Egy szürreális és meredek vacsorával kápráztatta el és tette próbára a sztárokat Lakatos Márk. Rezgő asztal, forgó lemezjátszó, egy erős ember válla és néhány heveder: a vacsoraest extrém körülményeit egy életen át emlegetni fogják.
Vágólapra másolva!

Márk pop-up vacsoraklubja, a Marki'z Supper Club a legújabb helyszínén, a Kodály köröndön látta vendégül a legnépszerűbb hazai sztárokat. A vacsoraest extrém körülményeit még sokáig emlegetni fogják.

Forrás: Person.hu

A véletlen döntötte el, hogy a kiválasztott hírességeket milyen kihívás elé állítja a séf: a feladatokat egy-egy doboz rejtette, amelyek az extrém fogást és az elfogyasztás módját tartalmazták.

– mesélt a szokatlan élményről Cseh Laci, olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó.

– mondta nevetve.

Bevallása szerint ugyan hozzászokott a lebegéshez a medencében, de egy hevederről lógva, a levegőben még sosem evett, főleg ilyen jót. Márk gorgonzola panna cottáját tökéletesen kiegészítette a joghurtos-zöldfűszeres chips, amire a bazsalikommajonéz tette fel a koronát.

Dallos Boginak egy erős ember vállán kellett vacsoráznia Forrás: person.hu

A legzavarbaejtőbb feladat Dallos Boginak jutott, ugyanis a csípős chips inspirálta vietnámi tavaszi tekercset és tigrisrákot egy erős ember vállán, a mellé tálalt csípős szószba mártogatva kellett megennie.

– kommentálta az élményt mosolyogva az énekesnő.

A harmadik doboz titkát Istenes Bence fejtette meg: egy forgó lemezjátszóról kellett megennie a klasszikus sós chips ihlette padlizsánkrémet.

– nyilatkozta Bence.

Istenes Bence egy forgó lemezjátszóról fogyasztotta el a fogását Forrás: persol.hu

Bence után Lolának is rázós élményben volt része,

szó szerint: az énekesnőnek ugyanis egy rezgő asztalról kellett elfogyasztania a kacsa rilette-et aioli szósszal.

– mesélte.

Lolának egy rezgő asztalról kellett elfogyasztania az ételt Forrás: persol.hu

Lakatos Márk a résztvevőkhöz hasonlóan nagyon jól szórakozott, és végig lelkesítette a vendégeket, akik időnként elbizonytalanodtak a kihívás miatt.

– mondta a házigazda.

Az exkluzív vacsora vendégei között felbukkant még Csobot Adél, Mádai Vivi és Kárpáti Rebeka is, akik szintén nagyon élvezték a fogásokat.