Vásár az egykori báró kastélyában

Vágólapra másolva!
Legyen részese a fesztiválnak; tanuljon meg sajtot és igazi barbecue húsokat készíteni, lesse el a kézműves mesterek titkait, majd vigyen haza egy darabot Tokaj-Hegyaljából egy saját kezűleg készített tárgy vagy termék által.
Vágólapra másolva!

A Kézműves GasztroWorkshop Fesztiválon Tokaj-Hegyalja helyi termelői, kézműves mesterei, manufaktúrái és gasztronómiai szereplői mutatkoznak be. A vásár mellett interaktív workshopokon, előadásokon, oktatásokon, tematikus kóstolókon vehetnek részt a látogatók. A rendezvényen bárki kipróbálhatja, hogyan kell sajtot készíteni, esetleg hegyaljai mézből mézeskalácsot sütni.

Az érdeklődőket vacsora várja az Oroszlános Borhotelben Forrás: Oroszlános Borvendéglő és Borhotel

A termelői vásár a Maillot-kastély belső tereiben zajlik, a tetőtéri előadóteremben előadásokon és workshopokon vehetnek részt a vendégek, az Oroszlános Borhotel pedig a BBQ workshop és élményprogram helyszíne lesz; az előkészítéstől a fogyasztásig

bárki megtanulhatja és megtapasztalhatja, milyen a valódi BBQ,

és hogyan kell természetes faszénből nyert parázs füstjén elkészíteni az igazi barbecue húsokat.

A Kézműves GasztroWorkshop Fesztivált március 15. és 17. között rendezik meg az Oroszlános Borhotelben és a Maillot-kastélyban. A vásárra és az előadásokra a belépés ingyenes, bizonyos workshopok részvételi díjhoz vagy regisztrációhoz kötöttek.