Reggelizzen egy teljes napon át!

reggeli
Vágólapra másolva!
Mostanában ön is elhanyagolta a nap legfontosabb étkezését? Most akár visszamenőleg is bepótolhatja az elmulasztott fogásokat: egy teljes napon át reggelizhetünk egy kúria kertjében Magyarország első Stílusos VillásReggeli Fesztiválján!
Vágólapra másolva!

Gyakran hagyjuk ki a reggelit hétköznap, vagy legalábbis nyugodtan leülni biztosan nincs időnk. De ott a hétvége, amikor több idő jut elkészíteni és elfogyasztani is. A Stílusos Vidéki Szállodák VillásReggeli Fesztiválján újra életre keltenék a közös családi napindítást.

Forrás: Várai Enikő

A gasztronómia és az utazás szerelmesei ezen a napon nemcsak a vidék ízeibe kóstolhatnak bele, a természet és a lovak rajongóira, sőt, a kisgyermekes szülőkre is gondoltak a szervezők. A Platános Kúria házigazdái, Helga és Péter egész napos programokkal várják a vendégeket:

kényelmes heverőkkel, plédekkel, chill-out hangulattal és medenceparti pezsgő-, valamint fröccsbárral is készülnek.

A Stílusos VillásReggeli fesztivált a Szeged melletti Platános Kúria kertjében rendezik meg 2018. május 13-án, vasárnap, reggel 10 és délután 17 óra között.

A Stílusos Vidéki Szállodák között szerepel a polányi Babérliget Kúria, a köveskáli Káli Art Inn, a lajoskomáromi Páskom Cottages, a balástyai Platános Kúria, a Kosbor Panzió Magyarszombatfáról, a Nomád Hotel & Glamping Noszvajról és a Rosinante Fogadó Szigetmonostorról.

A belépés a rendezvényre ingyenes, de regisztrációhoz kötött.