Vajon melyik lesz az ország legjobb borbárja?

Carpe Diem Borbár
Vágólapra másolva!
A borimádók csoportját erősíti? Szívesen borozna egy jót, de fogalma sincs, hogy hol? Hadd adjunk egy kis segítséget! Kiválasztották az ország legjobb borbárjait és boros szolgáltatásait, így megtudhatjuk, melyik étteremben érdemes végigkóstolni a borlapot, melyik borbár kínálata a legkiemelkedőbb, és melyik boros szálláshelyre térjünk be mindenképp.
Vágólapra másolva!

A VinCE Awards a boron keresztül láttatja a világot: nyolc kategóriában díjazzák a legjobb borral kapcsolatos helyeket és szolgáltatásokat. A jelölteket a 16 tagból álló szakmai zsűri választotta ki; közöttük többségében ismert hazai és külföldi borszakírók, sommelier-k szerepelnek, mint Kristian Kielmayer, Herczeg Ágnes vagy Csapody Balázs, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia tagja.

Carpe Diem Borbár a jelöltek között Forrás: Carpe Diem Borbár

Az ország legjobb borbár jelöltjei 2018-ban a

Carpe Diem Borbár, a Kadarka Bár és a Drop Shop Borbár,

a legjobb borlap jelöléssel pedig a Borkonyha, az Arany Kaviár Étterem és a Fricska Gastropub büszkélkedhet. A végső győztesről azonban a közönség dönt a március 19-től április 2-ig tartó szavazáson, amely a rendezvény weboldalán érhető el.

– mondta el Ecsery Dániel borszakíró, a szakmai zsűri egyik tagja.

A VinCe Budapest Wine Show-t idén április 5-7. között rendezik meg, a díjátadót pedig a rendezvény első napján, délelőtt 10:00 órakor tartják a Várkert Bazárban. A jelöltekre a közönség április 2. 23:00-ig szavazhat.