Kóstolja meg ön is a V4-borokat a VinCE Budapest Wine Show-n!

bor
Vágólapra másolva!
Április elején összecsapnak a V4-borok a térség legnagyobb borszakmai találkozóján. Ám nemcsak a szakértők, hanem a látogatók is megkóstolhatják a cseh, lengyel és szlovák italokat.
Vágólapra másolva!

A VinCE Budapest Wine Show-n idén a V4-es országok borai kelnek versenyre a Várkert Bazárban; 12 cseh, lengyel, szlovák és magyar szakértő értékeli a 4 ország borkínálatát, amelyet a VinCE Budapest látogatói is megkóstolhatnak. A versenyt V4 Wine Challenge névre keresztelték, mivel a válogatás szigorú minőségi szempontok szerint történik.

12 cseh, lengyel, szlovák és magyar szakértő értékeli a 4 ország borkínálatát Forrás: shutterstock.com

A Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve idén először alakítanak ki V4-es standokat, így a nagyközönség számára is elérhetővé válik a V4-országok borkínálata.

– nyilatkozta az eseményről a VinCE Magazinnak Varju Krisztina Dóra, a V4-ek elnökségének lebonyolításáért felelős miniszteri biztos.

Az eseményen ezenkívül 160 magyar és külföldi pincészet

mutatkozik be, illetve összesen húsz mesterkurzust tartanak világhírű borászok és borszakírók részvételével.

A borbírálat április 5-én, csütörtökön lesz, április 6-án reggel pedig a Bárkert Bisztróban egy sajtóreggelin mutatják be a nyertes kínálatot a sajtó és a szakma képviselői számára.