Hozzávalók:
*1 bögre =2,5 dl
Elkészítés:
Melegítse elő a sütőt 180°C-ra, majd fújjon be olajspray-vel egy 22 centiméter átmérőjű, tűzálló sütőedényt.
Egy serpenyőben melegítse fel az olajat és a vajat, majd főzze a hagymát 30 percig, vagy míg megpuhul és karamellizálódik. Adja hozzá a zöldhagymát, illetve a fokhagymát, és főzze 2 percig. Keverje bele a bébispenótot, majd néhány perc múlva a koriandert, a petrezselymet, a metélőhagymát, a kaprot és a fenyőmagokat; sózza, borsozza. Vegye le a tűzről, öntse át az előkészített sütőedénybe, és süsse 5 percig.
Egy turmixgépben keverje össze a tejet és a tojást. Ha letelt az 5 perc, vegye ki a sütőből az omlettet, öntse rá a tejes keveréket, majd tegye vissza, és süsse még 20 percig, vagy amíg aranybarna lesz. Tálalja joghurttal.
A Reggeli Bobbynál című műsorból áprilisban minden hétvégén dupla epizódot láthatunk 10:50-től a Food Network csatornán.