Borral a kézben jógázhatunk

bor
Vágólapra másolva!
Egyéjszakás borkalanddal várják a látogatókat a nyitott pincék a Szent György-hegyen. Pincéről pincére, koncertről koncertre fedezhetjük fel a helyet, majd borral a kézben jógázhatunk és köszönthetjük a hajnalt.
Vágólapra másolva!

A Szent György-hegy pincéi egy egész éjszakás, bormámoros kalandra hívják az érdeklődő vendégeket és a borok szerelmeseit: gyönyörű kilátás, friss pizza, fine dining fogások és jó borok szerepelnek a menün.

Forrás: Bencze Családi Birtok

A Bencze Családi Birtokon jazz zenére és fine dining fogásokra, a Szászi Birtokon borkóstolóra,

a Magashegy Pincészetben borjógára,

a Boksay Pincénél gitárzenére és slam előadásra, a Nyári Pincénél pedig koncertre számíthatnak a látogatók. Ám, ha ez még nem lenne elég, további programokon vehetünk részt a Horváth Pincénél, a Szent György Pincénél, a Hóbor Pincénél, az Angyal Pincénél és a Bajnóczy Pincénél is.

Csak az egyéjszakás borkaland estéjére nyit meg a Bálint-hegyi présház, ahol a Két Jóbarát meg az Anti és Ujvári Vivien Szent György-hegyi borai is jelen lesznek.

Emellett a Kutyakaparóban Puttkamer Bence borász borkóstolója várja a vendégek, sőt még a Tarányi Présházat is be lehet majd járni.

A Szent György-hegy hajnalig rendezvényt június 2-án délután és este, valamint június 3-án hajnalban tartják Hegymagason. A helyszínre Badacsonytomajból busszal lehet eljutni, amely egész éjjel óránként jár majd.