Gasztroforradalom a Hadikban

Wossala Rozina RTL klub interjú portré Wossala Rozina interjú
Wossala Rozina interjú
Vágólapra másolva!
Csalár Bence asztalánál négy szakember osztja meg véleményét velünk a hazai gasztroforradalomról: Mautner Zsófi, a Chili & Vanilia gasztrobloggere, Wossala Rozina a Bestia étterem és a Kishusom tulajdonos-séfe, Czinege Tamás a Gastro-Hack showmanje, valamint Kárai Dávid, az íz Huszár és a Nosalty újságíró-gasztrobloggere.
Vágólapra másolva!

A kerekasztal-beszélgetésen a magyar gasztroforradalom jelensége lesz terítéken: az egyre nagyobb teret nyerő különleges gasztronómiai igények, illetve a változatos táplálkozás fontossága is szóba kerül.

A Hadik Kávéházban május 28-án, hétfő este 6 órakor kezdődő beszélgetés során olyan kérdések merülnek majd fel, hogy milyen irányba változik a magyar konyha, mitől lehet sikeres egy étterem, vagy épp mi érdekli a legjobban a közönséget, ha szakácskönyvekről, online gasztro-tartalomról van szó.