Itt fröccstúrázhat a hétvégén!

bor
Vágólapra másolva!
Ugyan mi eshetne jobban egy napsütötte nyári napon, mint egy pohár hideg bor és egy borospince hűvös rejteke? Például a zamatos nedű után egy korty finom fröccs. Most mindkettőt kiélvezheti, hiszen egy többállomásos bor- és fröccstúra keretében kóstolhat díjnyertes borokat, borkülönlegességeket és frissítő fröccsöket ezen a hétvégén.
Vágólapra másolva!

A Budafokon palackozott borokból nem könnyű választani: az utóbbi években egyre több díjnyertes tétellel ajándékozták meg a fogyasztókat a termelők. Ezekből az italokból, illetve

több borkülönlegességből

állították össze csomagajánlatukat a helyi pincészetek.

Forrás: Budafoki Pincejárat Facebook

A díjnyertes borok és borkülönlegességek kóstolója négy helyszínen zajlik majd: a Lics Pincészetben, a Várszegi Pincészetben, a Katona Borházban és a Sümegi Pincészetben.

Összesen 11 aranyérmes, díjnyertes és különleges bort kóstolhat meg.

További információkért és a tételek listájáért látogasson el az esemény Facebook-oldalára!

A frissítő fröccs- és borkóstoló két helyszínen zajlik. A vendégeket technológiai pinceséta várja a Lics Pincészetben, amely 14:00-20:00 óra között óránként indul. Illetve egy kóstolóval egybekötött előadást is meghallgathatnak

a fröccs történetéről

a Magdolna Borklubban. A jegyárakról ezen a linken kaphat információt.

Emellett az érdeklődők részt vehetnek még egy 90 perces sétán is, amelyet Garbóci László helytörténész történetei színesítenek meg. Ezt követően a szomjas vendégeket a nyári forróságban 3 tételes borkóstoló várja. A séta részleteiről a következő linken tájékozódhat.

A Budafoki Pincejárat különleges csomagajánlataira, vagyis a díjnyertes bor- és frissítő fröccskóstolóra, valamint a történelmi sétára július 7-én kerül sor.