Ez a világ legbüdösebb gyümölcse

Vágólapra másolva!
A durian Ázsiában őshonos, a gyümölcsök királyának is nevezik, mert borzalmas szaga ellenére nagyon értékes és tápláló. Ám nem csak ezt a magasztos címet érdemelte ki, hiszen a világ legbüdösebb gyümölcseként is szokták emlegetni. Néhányan vállalkoztak rá, hogy megkóstolják, de csak akkor derült ki, hogy nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor felnyitották. Volt meglepetés. Na meg persze szag is.
Vágólapra másolva!

A videó elején a szemüveges, barna hajú hölgy már akkor egy fenékhez hasonlítja a gyümölcs szagát, amikor még a társa fel sem vágta. Utána a szemüveges férfi is arról beszél, hogy csupán egyetlen dolgot tud a durianról:

hogy borzalmasan büdös.

A vörös, borostás fickó szerint olyan, mint egy hűtő, amit már rég nem takarítottak ki, a hosszú hajú, fehér pólós hölgy pedig ránézésre ártalmatlannak titulálja. Ő a gyümölcs felvágása után sem akad ki. Arról beszél, hogy az illata és a kinézete is egy nyers tojás állagú dinnyére emlékezteti,

míg a többiek a szeméthez és a záptojáshoz hasonlítják a bűzt, ami belőle árad.

Sőt, az egyik résztvevő szerint a durian úgy néz ki, mint egy női nemi szerv.

Az első rettenet után a fekete pólós hölgy végül megkóstolja, és azt mondja: olyan az íze, mint a banánnak és az ananásznak.

Úgy tűnik, a durian eléggé megosztotta az embereket: voltak, akik finomnak, míg mások borzalmasnak találták.