Már a telefonjával is főzhet kávét

Mokase
Vágólapra másolva!
Kopogunk a körmünkkel az asztalon az irodában, a gondolataink rég máshol járnak. Bár a munkára kellene koncentrálnunk, egyre a kávé jelenik meg lelki szemeink előtt. A konyha tele – mindenki koffeinfüggő –, az automatás kávétól meg egyenesen rémálmaink vannak. Mit lehet ilyenkor tenni?
Vágólapra másolva!

Egy másik jelenet: épp a dugóban ülünk az autópálya közepén, és mindent megadnánk egy csésze kávéért. Mire azonban egy pihenőhelyhez érünk, remegő kezekkel szállunk ki az autóból. Ezernyi olyan helyzetet tudnánk felsorolni, amikor csupán egyetlen dologra vágyunk: egy adag friss koffeinbombára.

Erre kínál megoldást az olasz cég által tervezett, hőálló okostelefontok, a Mokase.

Ám mindez mit sem ér az úgynevezett a kávétartó hüvely nélkül, amelyben a víz és az őrölt kávé van. Ezt oldalt helyezzük be a tokba.

Ezután meg kell nyitni a Mokase alkalmazását, és megnyomni a képernyő közepén lévő gombot. Így aktiváljuk a tokban lévő hőérzékelőket, és készítjük el a 25 milliliter feketét, amelyet a tok fölső sarkán lévő lyukon tudunk kitölteni.

Forrás: Exportiamo

Persze vásárolhatunk hozzá eszpresszócsészét is, amelyet akár a kulcscsomónkra is feltehetünk, hogy mindig kéznél legyen.

A tokban lévő kávétartó hüvely, vagyis a Mokaromi

egyelőre háromféle ízben – klasszikus, pörkölt, arabica – létezik, és a megvásárlásánál arról is dönthetnek a vevők, hogy cukorral vagy anélkül kérik.

A tokot fekete és fehér színben lehet beszerezni a márka weboldalán 69.90 euróért, vagyis több mint 22 000 forintért.