Ön is hamburgert lát a képen?

Vágólapra másolva!
A mai világban tényleg nem hihetünk a szemünknek! Napról napra bukkannak fel az olyan furcsaságok, mint a csillámos pizza vagy az unikornistészta, ám ezekhez már kezdünk hozzászokni. Ami viszont még mindig megdöbbent minket, hogy csokoládéból is lehet salátát készíteni, ahogy csokis kekszből és eperlekvárból hamburgert.
Vágólapra másolva!

Ebből következik, hogy ha elsőre azt gondolná, hamburgert lát a képen, nézze meg újra – ezúttal részletesen. A másik bolt fogása ugyanis némi magyarázatra szorul.

A másik boltban kézműves, kisipari adalékanyagmentes

és tiszta forrásból származó élelmiszereket vásárolhatnak az oda betérők. Emellett frissen készített kávék és ínycsiklandó fogások is várják a korgó gyomrú vendégeket. Na meg egy nem mindennapi hamburger.

Forrás: a másik bolt Facebook

A hamburgerbuci tényleg az, aminek látszik, és a Panificio il Basilico készítette. Ám a húspogácsa már más tészta. Szó szerint.

Valójában csokis keksz, amely a JM6 Sütiző Bakery & Café munkája.

A ketchup eperlekvár, a saláta pedig zöldteás fehér csokoládé, az Ágasvár Bonbon kreációja. Persze a hagymakarika, a majonéz és a sajt sem igazi: az előbbi fehér csokoládé, a majonéz mascarpone, a sajt pedig banán.

A nem mindennapi jelenséget augusztus 31-én, pénteken láthatták először a vendégek – és talán nem utoljára. Hiszen a hamburgerben a legjobb, hogy bármikor reprodukálható, vagyis újra elkészíthető.