Szokott borozni fürdés közben?

bor
Vágólapra másolva!
Az Urban Outfitters új pohártartóját imádni fogják a borimádók: lehetővé teszi, hogy kedvenc italukat még a zuhany alatt vagy a fürdőkádban is élvezhessék. Persze jogos a gondolat: ugyan ki inna bort a fürdőszobában? Bárki, akinek a gyerekek miatt csak ott van néhány nyugodt perce, vagy aki néhány gyertya és illatosító segítségével szeretne ellazulni.
Vágólapra másolva!

A pohártartó bizony sokkal praktikusabb, mint első hallásra tűnik. Gondoljunk csak egy romantikus, zuhany alatti kalandra a párunkkal: néhány gyertya, egy finom illóolaj és egy üveg bor. Ezzel az új találmánnyal azonban nem kell a nehéz üveget emelgetni, ha bele akarunk kortyolni az ízes nedűbe.

Forrás: Metro

Sőt, az Urban Ourfitters praktikus kis eszköze kétségtelenül megváltoztatja a dolgokat: aki eddig nem borozott a zuhany alatt vagy a kádban, még az is szívesen kipróbálja.

A tartó lényege, hogy rögzítsük a csempén olyan szögben vagy magasságban, hogy ne csöpögjön bele a víz zuhanyzás közben.

Ha nem akarunk kellemetlenséggel szembesülni, érdemes óvatosan bánni a borospohárral, vagy beszerezni egy műanyag változatot.

A pohártartó 15 dollárba, vagyis körülbelül 4150 forintba kerül, és egyelőre csak a márka webshopjában, az Egyesült Államokban kapható.