Kíváncsi a legjobb hazai borokra?

bor
Vágólapra másolva!
Rengeteg hazai bor van már a piacon. Rengeteg jó és finom hazai bor. Nem csoda hát, hogy a fogyasztónak fogalma sincs, melyiket válassza. A Winelovers legújabb magazinja azonban segíthet a döntésben.
Vágólapra másolva!

A 100 legjobb magyar bor magazin azokat a borokat mutatja be, amely a hazai és nemzetközi borversenyek eredményei és a szakmai ajánlók javaslatai alapján összeálló mezőnyből, a zsűri pontszámai alapján emelkedik ki.

Forrás: Winelovers

Emellett a magazin 11 kategória – pezsgő és habzóbor, illatos fehérbor, olaszrizling, furmint, késői szüretelésű édes bor, aszúbor, rozé, kékfrankos, bikavér, bordói házasítás, Villányi Franc – legjobbját is bemutatja.

A toplistákon kívül olvashatunk a magyar bor jelenéről és jövőjéről, a Neszmélyi borvidék pedig egy 24 oldalas önálló mellékletben mutatkozik be.

A magazin a borgasztronómia és a borkultúra fejlődését, a bormarketing, a címketervezés és a borversenyek témakörét is alaposan körüljárja.

Az online felületen előjegyzésben már több száz példány elkelt A Winelovers 100 – a 100 legjobb magyar bor magazinból, szeptember 22-től, vagyis mától pedig az újságárusoknál és a Libri könyvesbolt-hálózat üzleteiben is megvásárolható.