Először vágnak fel dinnyét. Nem mindenkinek sikerül

Vágólapra másolva!
Mi, magyarok, imádjuk a dinnyét. A nyár alatt tűkön ülve várjuk, hogy megérkezzen a piacra az első magyar dinnyeszállítmány, és végre teletömhessük a kamrát. Aztán szinte mindennap dinnyelé csöpög a könyökünkön, magok ragadnak az arcunkra. Ám mindez nem lenne lehetséges, ha nem tudnánk megbontani az óriási labdát. De ugyan ki ne tudna felvágni egy dinnyét? Nekünk már egész jól megy, ám a videóban szereplőknek nem igazán: van, aki bárddal, van, aki kalapáccsal esik neki.
Vágólapra másolva!

A szőke hajú, kék szemű hölgy rögtön azzal indít: hagyjátok, hogy átgondoljam. Ugyanis fogalma sincs, hogyan kellene hozzáfognia a feladathoz.

És nem ő az egyetlen.

A kék inges, szemüveges férfi például azt mondja: nem hiszi, hogy bármikor is vágott volna fel dinnyét. Az utána következő, göndör hajú fickó pedig még sosem evett.

A göndör hajú, barna bőrű hölgynek fogalma sincs, melyik késsel fogjon hozzá a munkának, és ezt el is árulja. A kék pólós idős nő már a sürgősségit emlegeti, miközben küzd a dinnyével. Bizony, ha valaki úgy fog hozzá, mint ő, történhetnek balesetek.

A másik idős hölgy – világoskék ingben – elárulja, hogy fogalma sincs, mit csinál ott.

A rövid, sötét hajú nő az első, aki meglátja a dinnyeszeletelőt.

– kérdi. Igen, valóban, de csak akkor, ha jól használják. A nő a pöttyös ruhában például hiába próbálkozik. Meg is jegyzi: tényleg nem tudom, mit csinálok.