Reese Witherspoon saját receptjét sütötte, mégis elrontotta

Reese Witherspoon
Vágólapra másolva!
Reese Witherspoon az új szakácskönyvéből szeretett volna elkészíteni egy receptet, ám az eredmény egészen megdöbbentő lett: egy szétfolyt paca a tepsin. A színésznő ahelyett, hogy elkeseredett volna, feltöltötte az Instagramra a látványos kudarcát.
Vágólapra másolva!

Reese új szakácskönyve, a Whiskey in a Teacup, vagyis a Whiskey egy teáscsészében a nagymamáját idézi. A híres színésznő New Orleansban, Louisianában, az Amerikai Egyesült Államok egyik déli tagállamában született. Nagymamája, Dorothea Draper mindig azt mondta, hogy

az erő és a szépség kombinációja teszi olyanná a déli nőket, mint a whiskey egy teáscsészében: külsőleg szépek és díszesek, de belül erősek és tüzesek.

A könyvben több finomság között fellelhető a baked brie, vagyis a sült brie sajt receptje is. Reese kajszibarack, pekándió, méz és whiskey keverékével díszítette az övét, ami valóban ínycsiklandóan hangzik. Ám, ahogy a képen is látható, egy szétfolyt, enyhén megégett valami került elő a sütőből.

Reese Witherspoon Forrás: Reese Witherspoon Instagram

Az Instagramon azt írta a képe alá, hogy ez az első alkalom, hogy elrontotta a sült brie sajtot. Ám az egészben az a legviccesebb, hogy a szakácskönyvében külön

felhívja a figyelmet arra,

hogy ha nem figyelünk körültekintően a sütési időre, akkor a sajt megolvad, a feltét pedig megég. A színésznőnek sikerült szemléltetnie ezt.