Mila Kunis: imád enni, mégis karcsú. Ez a titka

Mila Kunis
Vágólapra másolva!
Mila Kunis, a Rossz anyák és a Barátság extrákkal sztárja, világhírű színésznő és igazi ínyenc. Étrendje általában sok fehérjéből és kevés szénhidrátból áll, edzőjével heti háromszor találkozik. Kivéve akkor, ha valamilyen filmszerepre készül, mert akkor az edzések száma megnövekszik heti öt alkalomra. Vagy még többre. Persze a mozgásra szüksége is van, hiszen elmondása szerint nagyon szeret enni. Na de vajon mit?
Vágólapra másolva!

Étrendje főként alacsony glikémiás indexű szénhidrátokból, mint a quinoa és a barna rizs, illetve sok fehérjéből áll, mint a csirkemell, a lencse, a bab és a hal.

Szívesen eszik avokádót, dióféléket és kókuszvajat is.

A lenmagolaj és a halolaj sem maradhat ki az étrendjéből, hiszen tele van Ómega-3 zsírsavval, amely segíti a fogyást. Emellett sok zöldséget, illetve gyümölcsöt eszik, és vizet iszik.

Mila Kunis, Rossz anyák Forrás: The Pool

Azt mondja, hogy egy igazi mester a konyhában. Szeret magának egészséges ételeket készíteni, ám az ő igazi tehetsége abban rejlik, hogy még a maradék alapanyagokból is megfőz bármit.

Elmondása szerint második terhessége óta sokkal tudatosabban étkezik.

Volt idő, amikor mindent megevett, beleértve a feldolgozott élelmiszereket és a gyorskajákat, de már nem fogyaszt ilyesmit. Még a kekszeket, a tejcsokoládét és a cukrozott gabonapelyheket is egészségesebb alternatívákra cserélte.

Mivel azonban ő is ember, néha megenged magának egy kis bűnözést egy pohár bor vagy egy kis étcsokoládé formájában. Ugyanis imádja az étcsokoládét.

Mila Kunis és a Fekete hattyú

Amikor Mila a Fekete hattyú című filmben szerepelt, 5 hónap alatt 9 kilótól szabadult meg a „fekete hattyú" diétával. Abban az időben tényleg úgy nézett ki, mint egy balerina:

súlya mindössze 43 kilogramm volt.

Azt mondta, hogy nem éheztette magát, ám ezt az étrendet nem ajánlaná senkinek. Napi 1200 kalóriát fogyasztott és elszívott egy csomó cigarettát. Emellett öt órát edzett a hét minden napján. Elég intenzívnek hangzik ahhoz képest, hogy alig evett valamit.

Mila azt is elárulta, hogy azóta persze leszokott a dohányzásról.

Mila Kunis a Fekete hattyúban Forrás: raredelights.com

Edzője a híres celebtréner, Brian Abercrombie, aki a P.A.S.E elnevezésű edzésformát használja. P, mint power, vagyis erő. A, mint agility, vagyis ügyesség, mozgékonyság. S, mint strength, vagyis erő, szilárdság, és E, mint endurance, vagyis kitartás.

Brian úgy véli, hogy ez az egyik legjobb edzésterv, mert az egész testre összpontosít.

Az edzés összesen 6 gyakorlatból áll, amelyet 40 percig ismételnek: fekvőtámasz, a hegymászógyakorlat, TRX, guggolás, könyöktartás és medicinlabda-gyakorlatok.

Mila még a terhessége alatt is fitt volt, hiszen jógázott és piláteszezett. Szereti kihasználni az évszak adta lehetőségeket, illetve imád a szabadban lenni: hobbija nyáron a jet ski, télen a snowboard.

Tehát Mila Kunis tökéletes alakjának titka a kiegyensúlyozott étrend, amely egészséges zsírokból, fehérjékből, kevés szénhidrátból áll, illetve a folyamatos edzés.