Ehhez kellett hozzászoknia Meghan Markle-nek a palotában

Meghan Markle
Vágólapra másolva!
A brit étkezési szokások nagyon különböznek a miénktől – főleg, ha reggeliről van szó. Hasonlóan gondolják ezt az amerikaiak is, ami azt jelenti, hogy Meghan Markle-nek bizony egy csomó mindent meg kellett szoknia a palotába érkezve. Vajon a különös brit reggeli elnyerte Sussex hercegnőjének szívét?
Vágólapra másolva!

Meghan életében maximum vágyálom lehet a jól megszokott amerikai reggeli. A britek szívesen indítják a napot például egy apró csészében felszolgált lágy tojással, amelyet vékony csíkokra vágott pirítóssal egészítenek ki.

Ezeket mártják bele a tojássárgájába.

Mi ahhoz vagyunk szokva, és talán Meghan is ahhoz volt, hogy a pirítósnak a tányéron a helye. Nos, úgy tűnik, az angoloknál ez a szokás sem dívik. Ők pirítóstartót használnak: beleteszik a kenyereket, és úgy helyezik az asztalra.

Meghan Markle Forrás: Meghans Mirror

Mindannyian ismerjük az angol reggeli kifejezést, amely minden földi jót magába foglal. Leginkább szalonna, tojás, paradicsom, kolbász, pirítós és bab, esetleg gomba és krumpli is kerülhet a tányérra. Ehhez persze egy kis kávé is dukál.

Nekünk furcsán hangzik babot reggelizni, a britek viszont szeretik, ahogy a tükörtojás és a bab íze kiegészíti egymást.

A másik furcsa szokás a teaidő. Noha már nem áll meg az élet, ha eljön, a királynő még mindig szereti pontosan elfogyasztani imádott italát. És ami a királynőnek fontos, az az egész palotának az. Minden reggelt egy csésze teával és néhány keksszel indít, kedvence a

Twinings Earl Grey tejjel és cukorral.

A délutáni tea kiegészül néhány szendviccsel és süteménnyel.

Az amerikai hidegen csepegtetett kávéval ellentétben a palotában egy erős eszpresszóval indítják a napot. Ez elég nagy változás lehetett Sussex újdonsült hercegnőjének. Vajon mennyi időbe telt neki, mire hozzászokott ennyi kultúrközi különbséghez?