A Trónok harca sztárja megmutatta, hogyan kell valójában enni az ananászt

Cersei
Vágólapra másolva!
Lena Headey neve sokaknak ismeretlenül cseng. Ám, ha azt mondjuk, hogy Cersei Lannister, rögtön tudjuk, kiről van szó. A brit színésznő leghíresebb filmes szerepe ugyanis a Trónok harcában alakított gonosz, furfangos és kegyetlen királynő. Persze Lena nemcsak a vásznon éli ki leleményességét, hanem a való életben is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legutóbb megosztott videója, ahol épp ananászt majszol.
Vágólapra másolva!

Hogyan eszik a legtöbben az ananászt? Késsel megpucolják, majd felkockázzák. Mi ezzel a probléma? Nos, tulajdonképpen kettőt is tudunk említeni: az egyik az idő, a másik pedig a pazarlás, hiszen így jócskán lefaragjuk a gyümölcshúst. Pont emiatt veszünk legközelebb inkább konzervet, amivel ráadásul még vesződség sincs.

Lena Headey, más néven Cersei Lannister módszere azonban megold minden problémát, amely felmerülhet az ananászpucolás során.

Lena megosztott az Instagramon egy videót arról, hogyan eszi ő az ananászt. Annyit elárulhatunk: nem a hagyományos módon.

Az egyik kommentelő szerint Thaiföldön szokták így fogyasztani.

Az azonban biztos, hogy ez a videó felrobbantotta az internetet: a kommentelők egy részét teljesen lenyűgözte, másokat megdöbbentett, de voltak olyanok is, akik már ismerték ezt a módszert korábbról, és esküdtek rá.