Ezt reggelizik a gyerekek a világ körül

Forrás: nytimes.com
1/20
Japán - TokióForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
2/20
Japán - Tokió: rizs, sült kabocha (tökféle) szójaszószban, savanyú uborka, omlett, miso leves (szójababpüréből készült leves) és grillezett lazacForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
3/20
Törökország - IsztambulForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
4/20
Törökország - Isztambul: méz, tejföl, pirítós, zöld és fekete olívabogyó, sucuk (sült tojás fűszeres kolbásszal), keményre főtt tojás, vaj, pekmez (sűrített szőlőmust), különböző sajtok, szederlekvár, paradicsom, uborka, retek és más friss zöldség, mogyorós ízű halva, tej és narancsléForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
5/20
Franciaország - PárizsForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
6/20
Franciaország - Párizs: kivi, frissen facsart narancslé, vajas és szederlekváros bagett, gabonapehely tejjelForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
7/20
Malawi - ChitedzeForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
8/20
Malawi - Chitedze: kukoricalisztes zabkása szójával és földimogyoróval, burgonya kukoricaliszttel, főtt édesburgonya és tök, hibiszkuszvirágból készült italForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
9/20
Izland - ReykjavikForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
10/20
Izland - Reykjavik: zabpehely barnacukorral, juharsziruppal, vajjal és gyümölccselForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
11/20
Hollandia - AmszterdamForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
12/20
Hollandia - Amszterdam: egy pohár tej kenyérrel, amelyre kerülhet vaj, csokoládé pelyhek, vanília és gyümölcsökForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
13/20
Brazília - Sao PauloForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
14/20
Brazília - Sao Paulo: csokoládés tej vagy kávé, kenyér vajjal, sonkával és sajttalForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
15/20
Malawi - ChitedzeForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
16/20
Malawi - Chitedze: chikondamoyo (édes, kukoricakenyér-szerű sütemény), főtt burgonya, fekete tea cukorralForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
17/20
Japán - TokióForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
18/20
Japán - Tokió: aprított hal, szójaszósz és szezámmag, szójaszósszal kevert nyers tojás, forró rizsre öntve, kinpira (lótuszból, répából és bojtorjángyökérből készült étel), miso leves (szójababpüréből készült leves), mirin (szójaszósz és édes rizsbor), szőlő, körte és tejForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
19/20
Törökország - IsztambulForrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
20/20
Törökország - Isztambul: zöld és fekete olívabogyó, Nutella, keményre főtt tojás, eperlekvár, paradicsom és különböző sajtokForrás: nytimes.com