Ezt reggelizik a gyerekek a világ körül

Forrás: nytimes.com
1/20
Japán - Tokió Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
2/20
Japán - Tokió: rizs, sült kabocha (tökféle) szójaszószban, savanyú uborka, omlett, miso leves (szójababpüréből készült leves) és grillezett lazac Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
3/20
Törökország - Isztambul Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
4/20
Törökország - Isztambul: méz, tejföl, pirítós, zöld és fekete olívabogyó, sucuk (sült tojás fűszeres kolbásszal), keményre főtt tojás, vaj, pekmez (sűrített szőlőmust), különböző sajtok, szederlekvár, paradicsom, uborka, retek és más friss zöldség, mogyorós ízű halva, tej és narancslé Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
5/20
Franciaország - Párizs Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
6/20
Franciaország - Párizs: kivi, frissen facsart narancslé, vajas és szederlekváros bagett, gabonapehely tejjel Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
7/20
Malawi - Chitedze Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
8/20
Malawi - Chitedze: kukoricalisztes zabkása szójával és földimogyoróval, burgonya kukoricaliszttel, főtt édesburgonya és tök, hibiszkuszvirágból készült ital Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
9/20
Izland - Reykjavik Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
10/20
Izland - Reykjavik: zabpehely barnacukorral, juharsziruppal, vajjal és gyümölccsel Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
11/20
Hollandia - Amszterdam Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
12/20
Hollandia - Amszterdam: egy pohár tej kenyérrel, amelyre kerülhet vaj, csokoládé pelyhek, vanília és gyümölcsök Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
13/20
Brazília - Sao Paulo Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
14/20
Brazília - Sao Paulo: csokoládés tej vagy kávé, kenyér vajjal, sonkával és sajttal Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
15/20
Malawi - Chitedze Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
16/20
Malawi - Chitedze: chikondamoyo (édes, kukoricakenyér-szerű sütemény), főtt burgonya, fekete tea cukorral Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
17/20
Japán - Tokió Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
18/20
Japán - Tokió: aprított hal, szójaszósz és szezámmag, szójaszósszal kevert nyers tojás, forró rizsre öntve, kinpira (lótuszból, répából és bojtorjángyökérből készült étel), miso leves (szójababpüréből készült leves), mirin (szójaszósz és édes rizsbor), szőlő, körte és tej Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
19/20
Törökország - Isztambul Forrás: nytimes.com
Forrás: nytimes.com
20/20
Törökország - Isztambul: zöld és fekete olívabogyó, Nutella, keményre főtt tojás, eperlekvár, paradicsom és különböző sajtok Forrás: nytimes.com