Ezért készítsen házi paradicsomlevet - Képek

Forrás: Kitchn
1/9
Válassza ki a megfelelő paradicsomokat: legyenek érettek, lédúsak, puhák, de ne túlérettek Forrás: Kitchn
Forrás: Kitchn
2/9
Vágja ki a csumájukat Forrás: Kitchn
Forrás: Kitchn
3/9
Vágja be az aljukat X-alakban Forrás: Kitchn
Forrás: Kitchn
4/9
Forralja 45-60 másodpercig Forrás: Kitchn
Forrás: Kitchn
5/9
Tegye át jeges vízbe, azután egyszerűen húzza le róla a héját Forrás: Kitchn
Forrás: Kitchn
6/9
Pépesítse egy aprítógép segítségével Forrás: Kitchn
Forrás: Kitchn
7/9
Tegye egy lábasba, és közepes lángon kezdje el főzni. A főzési idő attól függ, milyen állagúra szeretné a levet Forrás: Kitchn
Forrás: Kitchn
8/9
Adja hozzá a citromlevet és a sót Forrás: Kitchn
Forrás: Kitchn
9/9
Íme a végeredmény: finom, házi paradicsomlé Forrás: Kitchn