Szívet melengető dolgot tett az olasz fényképész - Képek

Forrás: Gabriele Galimberti
1/28
Gabriele Galimberti olasz fényképész egy imádnivaló fotósorozattal mutatja be, mivel kedveskednek a nagymamák a szeretteiknek a világ különböző országaiban. Ez a kép Thaiföldön készült, az étel pedig: Kai Yat Sai, vagyis töltött omlettForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
2/28
Gabriele azt mondja, hogy a saját nagymamája adta neki az ötletet a fotósorozathoz. A kép Örményországban készült, az étel: dolma vagy tolma, vagyis szőlőlevélbe csavart darált marha és rizsForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
3/28
A lány nagymamája mindig nagyon aggódott, hogy az unokája rendesen étkezik. Olaszország, ricotta ravioliForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
4/28
Gabriele ezt mondta a nagymamájának, amikor megfogant benne az ötlet: „Tudod, nagymama, sok más nagymama van a világon, és a legtöbbjük nagyon jó szakács. Találkozom velük, és megkérem őket, hogy főzzenek nekem valamit. Így meg tudom mutatni neked, hogy nem kell aggódnod se miattam se az étkezésem miatt." Fülöp-szigetek, kinunot, vagyis cápa kókuszlevesbenForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
5/28
Zimbabwe, Afrika, sadza, azaz fehér kukoricaliszt és sütőtöklevelek mogyoróvajban főzveForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
6/28
Lettország, hering krumplival és túróvalForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
7/28
Zanzibár, rizs, hal és zöldségek zöld mangószósszalForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
8/28
Brazília, Feijoada LightForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
9/28
Algéria, Észak-Afrika, csirke zöldséges kuszkusszalForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
10/28
Svédország, buggyantott lazac zöldségekkelForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
11/28
Törökország, karniyarik, vagyis hússal és zöldséggel töltött padlizsánForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
12/28
Kanada, bölénypörkölt gombávalForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
13/28
Bolívia, queso humacha, ami valójában zöldségeket és friss sajtlevest takarForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
14/28
Marokkó, bat bot, ami serpenyőben sült berberkenyeret jelentForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
15/28
Kenya, fehérkukorica-polenta, zöldségek és kecskeForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
16/28
Argentína, asado criollo, vagyis vegyes BBQ-húsokForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
17/28
Egyiptom, kuoshry (tészta, rizs és hüvelyesek)Forrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
18/28
Etiópia, indzsera curry-vel és zöldségekkel. Az indzsera egy lapos etióp kenyérfajtaForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
19/28
Grúzia, khinkali, sertés és marhahúsgombócForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
20/28
Spanyolország, Asadura de Cordero Lecca con Arroz (báránybelső rizzsel)Forrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
21/28
Izland, kjotsupa (zöldségleves báránnyal)Forrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
22/28
Norvégia, kjottsuppe, vagyis izlandi bikahús- és zöldséglevesForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
23/28
Haiti, bárány szósszalForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
24/28
Kajmán-szigetek, leguán rizzsel és babbalForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
25/28
Libanon, mjadara, vagyis rizs és lencsekrémForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
26/28
Malawi, Kelet-Afrika, finkubala, vagyis hernyó paradicsomszószbanForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
27/28
Kína, Hui Guo Rou, azaz kétszersült sertés és zöldségekForrás: Gabriele Galimberti
Forrás: Gabriele Galimberti
28/28
India, csirkevindalooForrás: Gabriele Galimberti