Boros programajánló

alkoholfogyasztás, bor, borospohár, csopak
Vágólapra másolva!
Aktuális boros programajánló a következő pár hétre, hogy ne csak mindig sör legyen és pálinka.
Vágólapra másolva!
Kocc Fotó: Hajdú D. András [origo]

Rozékirály és gasztrokirálynők

Az Egykettő Fröccsteraszon (Budapest, Károlyi Mihály utca 12.) június 21-29. között a rozé és a lecsó kerülnek középpontba, a borok Dúzsi Tamás (rozékirály) pincészetéből kerülnek a poharakba, valamint saját lecsójával mutatkozik be Bezselics Ildikó (Két cica konyhája), Riedl Annamária (Rozmaring és Csokoládé), Vrábel Kriszta (Dolce Vita Blog), Farkasházi Réka (Anyakanyar), Déri Szilvia (Házisáfrány) és a Nesze!szer bloggerei. Bővebb információt az esti lecsóról és a programról itt talál.

VinAgora Borgála

A VinAgora Nemzetközi Borverseny olyan esemény, amelyen a magyar és külföldi borok együtt mérettetnek meg nemzetközi szaktekintélyek által. A verseny után, június 29-én 12.00-20.00-ig a New York Palota - Boscolo Konferencia Központban, a borkedvelők és a hozzáértők is megkóstolhatják a nevezett és díjazott magyar, külföldi borokat. A belépődíjról és a részvételről további információk itt.

XVII. Egri Bikavér Ünnep

Július 11-14. között rendezik meg a XVII. Egri Bikavér Ünnepet Érsekkerten az Egri Bikavér és az Egri Csillag főszereplésével. A finom borok és ételek mellett (a kiállítókról itt) lesznek koncertek is. A rendezvényre a belépés ingyenes, a fogyasztás viszont a fesztivál fizetőeszközével, kóstolóérmékkel történik, amelyeket a helyszínen lehet megvásárolni. Hasznos információkat a rendezvényről ezen a linken találnak.