Íme a tanulmány legszélsőbb értékei közül néhány, amelyekhez odaraktuk a tanulmányból, vagy ha nem volt benne, a gyártók hazai weboldaláról szerzett információkból a magyar piacon értékesített, azonos termék sótartalmát.
Venezuela: 1,08 g só/db
Magyarország: 0,88 g só/db
Anglia: 0,84 g só/db
Magyarország: 1,278 g só/adag
Argentína a második: 1,08 g só/adag
Ausztria: 0,29 g só/adag
Magyarország: 2,9 g/db
USA a második: 1,26 g/db
Közel Kelet: 0,9 g só/db
Magyarország: 0,5 g/30 g
Oroszország: 0,21 g/30 g
Spanyolország: 0.1 g/30 g
Venezuela: 1.90 g só/ 30 g
Anglia: 1.25 g só/30 g
Magyarország: 0,4 g/30 g
Mivel olyan összefüggést nem találtak, hogy egyes országokban lenne minden termék sósabb, másokban kevésbé sós, így a multik előszeretettel hangoztatott ízlésbeli hivatkozásai most nagyon nem állnak meg.
A tanulmány arra is rámutat, hogy a gyorséttermek milyen mértékben csökkentették termékeik sótartalmát az elmúlt években.
Akit az egész tanulmány és az összes szám érdekel, itt megnézheti a táblázatot.